Galetes per nadons

Passa el temps volant i l’Eloi ja té 8 mesos. Ja li surt una dent :) i comença a voler menjar-se tot el que li cau a les mans i he pensat de fer-li unes galetes que ell pogués anar llepant sense empassar-se un tros sencer. La veritat és que no sabia com fer-les, vaig provar amb unes la setmana passada però no van resultar ser prou dures; per tant he buscat per internet i he trobat aquesta recepta, que he adaptat al meu gust:

Ingredients

1 tassa de compota de poma casolana sense sucre

1 tassa de flocs de civada fins

1 tassa de farina sense gluten Doves Farm (m’encanta)

 1 rajolí d’oli d’oliva

canyella

aigua

Pas a pas

Posem els flocs de civada, la farina i la canyella en un robot de cuina i ho molinem tot fins que la civada quedi ben fina, com farina. Si no tenim robot podem triturar els flocs en un molinet de cafè i llavors barrejar-los amb la farina i la canyella.

Ho aboquem en un bol gran i hi tirem la compota i l’oli i ho remenem bé amb les mans. Hi tirem una culleradeta d’aigua, però ha de quedar una massa compacta, no humida.

Deixem reposar la massa una estona. L’estirem amb el corró que quedi més o menys d’un centímetre de grossor. Tallem les galetes amb la forma que vulguem; jo he preferit fer-les arrodonides perquè li fos més difícil trencar-ne un tros.

Les posem en una safata de forn i les coem uns 20 minuts a 200ºC.

Bon profit!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.